Over ons

< Terug naar overzicht

Ons Team 

Het team bestaat uit gedreven mensen met verschillende achtergronden. Sociale innovatie, creativiteit en internationale verbinding vinden we erg belangrijk. Wij worden blij van samenwerking met ruimte voor ieders bijzondere expertise. Onze aanpak is projectmatig en we verbinden onze netwerken met elkaar en met internationale netwerken zoals het DC Network. Wij delen onze bevindingen met elkaar en met onze ambassadeurs. 

Als creatieve doeners steken we graag onze handen uit de mouwen. 

Hier kun je lezen wat we zoal gedaan hebben.

Ons team wordt gevormd door:  


Valentina Blonda

Geurt Grosfeld
Valentina haar passie ligt in fasion. In Sydney heeft ze haar droombaan als PR & Marketing associate van een Fashion Agency mogen uitoefenen. Binnen De Ambassade voor Creatieve Zaken kan ze haar creativiteit de vrije loop laten gaan. 

Inspirerend en gepassioneerd, met een uitgebreid netwerk in verschillende domeinen. Geurt heeft strategisch overzicht en een radar voor innovaties en veranderprocessen. Met zijn dubbele achtergrond in de kunsten en in de exacte wetenschap weet hij totaal verschillende werelden met elkaar te verbinden.
Merlina Slotboom

Tessa van der Steen 
Voor Merlina is creativiteit onmisbaar om de een weg te vinden in onze dynamisch, snel veranderende samenleving. De Ambassade is voor haar een speelveld waar ze ideeën op doet, samenwerkt, nieuwe dingen ontdek en creëert, Elke dag is een feestje. 

Tessa schreef in 2015 haar scriptie voor De Ambassade voor Creatieve Zaken gericht op de Reverse Mission Brabant. Momenteel bevindt ze zich in het zonnige Malta, vanuit waar ze haar Master in Leisure Sciences afrond. Haar grootste uitdaging is structuur aanbrengen in de creatieve chaos die het team achter laat. 

< Terug naar overzicht